скидки на снегозадержатели

теплопотери дома фото

Каталог цветов RAL

 

 

Монтаж козирків, навісів

Наше підприємство займається монтажем козирків і навісів для магазинів, громадських установ і житлових будинків. Ми пропонуємо конструкції власного виготовлення з дерева і металу, замовити установку відповідної Ви можете за привабливою вартістю. Вироби наші виглядають естетично і служити здатні довговічно. Звернутися до нас для замовлення послуги Ви можете в будь-який зручний час, наші контактні дані вказані на сайті.

Цікавить монтаж козирків, навісів? Замовте послугу від нашого підприємства і Вам будуть встановлені надійні конструкції на відмінних умовах.


Монтажем навісів і козирків у нас займаються фахівці з великим досвідом, виконувати роботи вони можуть на будь-якій висоті. Монтажні роботи можна замовити на вхідних групах або на фасаді, ми займаємося і ремонтом старих конструкцій. Нам можна доручити заміну на них зруйнованого покрівельного покриття, найчастіше ми замінюємо застарілий полікарбонат на профлист металу. Доручіть виконання монтажу козирка і навісу професіоналам, ми з півслова розуміємо бажання клієнтів і пропонуємо високоякісні вироби. Відгуки о наших конструкціях залишають позитивні, вони прекрасно виконують свою функцію. Не зволікайте із замовленням монтажу навісів і козирків для важливої будівлі. Ми встановлюємо конструкції за короткий час, до нас можуть звертатися представники навчальних і медичних установ.

Вартість робіт може бути озвучена Вам по телефону після розрахунку всіх деталей, ми цінуємо вибір клієнтів і забезпечуємо всіх докладним консультуванням. Наше підприємство вже не перший рік надає послуги в сфері покрівельних робіт і у нас вигідні розцінки.

Потрібен монтаж козирків, навісів? Довірте виконання робіт відповідальним майстрам нашого підприємства, і вони не підведуть.