Ремонт водостоків даху

Ремонт водостоків дахуДах захищає будинок від атмосферних опадів. Але, він захищає тільки зверху. Стікаючи з даху, дощові потоки здатні підмивати фундамент, руйнувати стіни. Щоб такого не відбувалося, і були придумані водостоки – жолоби і труби, по яких вода тече направлено в певне місце.

Якими б якісними не були жолоби і труби, а також з'єднуючі їх елементи, вони з часом все ж зношуються. Ремонт водостоків даху фахівці рекомендують здійснювати за потребою, а їх чистку від одного до трьох разів на рік. Якщо Ви помітили, що вода перестала текти в потрібному напрямку, якщо рух її утруднено, швидше за все, в жолобах накопичилися листя і сміття. Якщо конструкція хитається на вітрі, якщо якісь елементи системи пошкоджені, знадобиться ремонт водостоків даху. Провести роботи по ремонту бажано так скоро, як це можливо. Адже опади можуть випасти в будь-який момент. Відкладений на невизначений термін ремонт водостоків даху може стати причиною псування оздоблення стін будинку, а також просідання або навіть руйнування фундаменту. Звичайно, доводити до такого не варто.

Ремонт водостоків даху можуть виконати наші фахівці. Ми працюємо на будівлях будь-якої висоти. Щоб замовити послугу, телефонуйте.

Дах – той елемент будівлі, про котрий потрібно постійно піклуватися. Від стану даху залежить багато в чому термін експлуатації всього будинку. Ремонту водостоків даху потрібно приділяти не менше уваги, ніж ремонту самої покрівлі. Якщо Вас турбує стан Вашої водостічної системи, звертайтеся до нас.

Нам ремонт водостоків даху можна сміливо довірити, так як ми в цій справі профі.