Прибирання снігу та криги з даху

Прибирання снігу та криги з дахуПрибирання снігу та криги з даху проводиться спеціально для того, щоб випадкові перехожі і мешканці високоповерхових будинків не наражалися на небезпеку від падіння льоду і снігу з висоти. Коли пригріває весняне сонечко, сніг, який за кілька місяців скупчився на даху, починає рясно танути, падаючи з дахів величезними шматками. Падіння великих крижин не раз калічило і дітей і дорослих, які ходили біля будинку на небезпечній відстані. Тому, доцільним було б, якби комунальники обвішали б кути будинку і небезпечні місця, де падають крижини, спеціальною червоною стрічкою.
Прибирання снігу, бурульок і криги з даху проводиться нашими фахівцями дуже швидко, на професійному рівні. Ми не залишаємо за собою безлад і купу снігу. Весь сніг, який забирається з дахів, утилізується нами в спеціально відведене місце. Якщо Ви бажаєте більш не страждати від постійних завалів снігу на даху і під будинком - замовте послуги нашої компанії.

Ми подбаємо про те, щоб на Ваших дахах завжди було чисто прибрано. Лід і бурульки не будуть утворюватися, якщо сніг вчасно прибирати. Прибирання криги і снігу з даху повинно відбуватися регулярно, якщо сніг випадає у великих кількостях і часто.

Вам не потрібно чекати кілька днів відповідних дій від комунальної служби, яка постійно зайнята. Вам було б набагато простіше організувати прибирання снігу і криги з даху за допомогою наших висотних фахівців. Запросити бригаду висотників «КиївАльп» - це вигідне і правильне рішення в будь-які часи.
Що стосується розцінок на послуги наших співробітників, Вам варто уточнити таку інформацію в телефонному режимі. Не соромтеся задавати Ваші питання, так як ми прекрасно розуміємо, в якому скрутному становищі іноді виявляються люди, коли покрівлі їх будинків буквально «обвішені» крижинами. Прибирання снігу та криги з даху швидко здійснитися, якщо Ви довірите цю справу нам.
«КиївАльп» - це сильна команда, яка за короткий час може здійснити розчистку великої території снігових мас і льоду. Потрібне прибирання снігу і криги з даху у Вашому домі? Звертайтеся в будь-який час до нас.