Вогнезахисна обробка горищних приміщень (ціна)


Вогнезахисна обробка горищних приміщень (ціна)Вогнезахисна обробка - це комплекс заходів спрямованих на те, щоб не допустити горіння, виділення токсичних речовин і / або руйнування конструкцій через вплив високих температур. Для горищних приміщень це питання стоїть вкрай гостро - адже для облаштування дахів часто використовують конструкції з деревини (через її ціну та інші властивості).

В Україні каркасне будівництво не так поширене як в деяких країнах (наприклад, цього не можна сказати про такі країни як США і Канада). Будівництво з дерева, яке було широко вживаним в нашому регіоні всього століття тому, тепер є пережитком минулого. Сьогодні, найбільш поширеним будівельним матеріалом є цегла, бетон або інші матеріали, які як мінімум не є горючими, а часто і зовсім не вимагають вогнезахисної обробки.

Проте, якщо говорити про горищні приміщення - то ситуація зовсім інша. Для малоповерхового будівництва, вогнезахисна обробка горищних приміщень потрібна в переважній більшості випадків! І ціна помилки тут висока!

Вся справа в тому, що матеріали які відмінно підходять для будівництва фундаменту і стін, не підійдуть для облаштування даху. У тому числі і горищні приміщення часто мають інше облаштування - тут не обов'язково використовувати настільки потужні перекриття, як це було б доречним для перекриттів між поверхами. В облаштуванні дахів і горищних приміщень найчастіше використовуються матеріали з дерева, так що питання вогнезахисної обробки стоїть вкрай гостро. В ціну будівництва даху і горищних приміщень варто обов'язково закладати вогнезахисну обробку!

Сучасний світ давно вже значно безпечніше, ніж той світ в якому доводилося жити нашим пращурам. Більшість з громадян нашої країни ніколи в своєму житті не стикалися з пожежами. І все ж не варто забувати, що безпека можлива лише завдяки тим заходам протипожежного захисту, які в сучасному світі стали нормою. Компанія КиївАльп може надати Вам консультацію і провести вогнезахисну обробку Ваших горищних приміщень - це невелика ціна, яку варто заплатити за своє безпечне майбутнє.