Протипожежна обробка покрівлі в Києві (ціна)


Протипожежна обробка покрівлі в Києві (ціна)Коли йде мова про малоповерхову будівлю, то дах та горище - це зазвичай найбільш вразливі місця будівлі з точки зору вогнезахисту.

Майже будь-який дах має дерев'яну основу в якості несучих конструкцій. А для бетонних дахів, які зазвичай є елементом багатоповерхових будинків, в якості гідроізоляційного прошарку найчастіше використовують бітумні покриття. Тож, питання протипожежної обробки покрівлі є дуже актуальним і ціна цих робіт не лякає ані замовників в Києві, ані в регіонах.

Ціна протипожежної обробки покрівлі в Києві.

На жаль, назвати ціну протипожежної обробки покрівлі без детального вивчення проекту і прорахунку неможливо. Справа не тільки в тому, що в кожному будинку використовується унікальна конструкція покрівлі і різні матеріали. Розумна ступінь захисту для різних об'єктів теж може відрізнятися. Та й в залежності від бюджету, іноді можуть бути компроміси і різна вартість використовуваних матеріалів та робіт. Наприклад в Києві, де зазвичай у замовників більше фінансових можливостей, протипожежну обробку покрівлі часто виконують більш ретельно, ніж це іноді відбувається в регіонах.

Слід пам'ятати про ризики загоряння через іскру занесену вітром, ризики нагрівання та іскріння електричних з’єднань, пам’ятати про ризики загоряння через удар блискавки і навіть про такі ризики як дитячі «ігри з вогнем» або «непрошених гостей на Ваше горище» (якщо мова йде про багатоквартирну будівлю). Боротьбу з вогнем завжди краще вести до того, як ця стихія вирішила зайти до Вас в гості.

Ми радимо Вам зв'язатися з нами, щоб ми зробили Вам прорахунок ціни на протипожежну обробку Вашої покрівлі. Якщо Ваш об'єкт знаходиться в Києві чи області, то наш фахівець приїде до Вас і Ви зможете обговорити всі деталі майбутньої роботи.