Ремонт козирків і навісів

Ремонт козирків і навісівЦікавлять послуги ремонту козирків і навісів, звернутися хочете до досвідчених фахівців? Ми займаємося ремонтом різного типу подібних конструкцій і пропонуємо лояльні ціни, у нас можна замовити і виготовлення нових елементів для них. Зв'язатися з нами можна в будь-який час, ми обговоримо необхідні роботи і узгодимо відповідну дату для їх проведення. Ви звернутися до нас для отримання консультації і оформлення замовлення можете по телефону.

Потрібен ремонт козирків і навісів? Замовте послугу від нашої фірми і роботи виконані будуть сумлінно.


Ми досить давно виконуємо ремонт навісів і козирків, наші співробітники відповідально підходять до своєї роботи. Вони можуть виконати ремонт конструкцій над парадними і на фасаді на будь-якій висоті. Ми можемо виконати і заміну покрівельного покриття на козирку, нам часто доручають заміну зруйнованого стільникового полікарбонату на надійний металевий профлист. Переробка існуючого каркаса при ній не буде потрібна. Довіртеся професіоналам у сфері ремонту козирків і навісів, ми візьмемося за роботу будь-якої складності і виконаємо її швидко. Нам можна доручити і установку нових виробів з індивідуальними розмірами. Ми раді Вам запропонувати зварні, металеві та дерев'яні вироби високої якості. Не зволікайте із замовленням ремонту козирків і навісів, наші розцінки прийнятні. Наша команда виконати роботи може на фасадах будівель різних установ, закладів та житлових будинків.

Якщо у Вас є ще питання по послугах ремонту або виготовлення конструкцій, то задавайте їх нашому персоналу за номерами телефонів на сайті. Вам розкажуть про послуги підприємства нашого докладніше і приймуть замовлення на необхідний комплекс робіт оперативно.

Ремонт козирків і навісів обходиться недорого, до всіх замовників здійснюється у нас персональний підхід.