Великі водостічні системи

Великі водостічні системиВеликі водостічні системи потрібні для великих будівель. Чим більше води збирається на даху під час проливного дощу або в період танення снігу, тим більшого діаметру труби потрібні для її відведення. Якщо водостоки недостатньо ємні, вода буде просто переливатися через край, забризкуючи стіни, заливаючи вікна. Значна частина води буде потрапляти на і під фундамент, руйнуючи його. Тому, в момент формування системи водовідводів важливо продумати все до дрібниць, особливо розмір елементів.

Монтаж великих водостічних систем не набагато складніший, ніж монтаж стандартних. Йдеться про теоретичну частини. Складнощі можуть виникнути на практиці. Чим більший елемент системи (труба, жолоб, коліно), тим він важчий, тим складніше виконати його підйом і кріплення. Формуванням великих водостічних систем повинні займатися фахівці, а ще краще – промислові альпіністи з досвідом монтажу водостоків. Роботи на висоті – це завжди ризик, тим більше для людини без альпіністських навичок і спорядження, і тим більш в разі маніпуляцій з великими і важкими об'єктами.

Великі водостічні системи не є проблемою для наших монтажників. Наші альпіністи легко і швидко змонтують систему будь-якої конструкції.

Перевага великих водостічних систем – їх велика пропускна здатність. Навіть з великими потоками води в сильну зливу така система впорається з легкістю. Незалежно від габаритів, систему все одно треба вчасно чистити від сміття. Інакше жолоби заб'ються і не зможуть повноцінно функціонувати.

Наша компанія займається прорахунком, установкою і обслуговуванням великих водостічних систем. Звертайтеся до нас!