Прибирання снігу з дахів

Прибирання снігу з дахівПрибирання снігу з дахів є першочерговим заняттям, коли в зимовий період випало багато снігу, який поступово починає танути. Тенення великої кількості снігу на даху житлових будинків може призвести до течі верхніх поверхів, а також до утворення великих бурульок і нальоду. Поки комунальні служби доберуться до Вашої будинку, щоб розчистити його від снігових завалів, компанія «КиївАльп» може направити до Вас досвідчених фахівців-висотників, які зможуть виконати будь-які роботи на висоті.

Прибирання снігу з дахів завжди вимагає спеціального інвентарю, такого, як лопати, ломи і мітли. Наша бригада оснащена всіма необхідними предметами для якісного очищення снігу і криги з дахів.

Напевно, Ви знаєте про небезпеку бурульок, які танучи, спричиняють обвал цілого шквалу льоду на випадкових перехожих. Щоб убезпечити себе і своїх сусідів від таких страшних подій, Вам краще заздалегідь домовитися з нами, коли буде проводитися прибирання снігу з дахів.
Роблячи таке прибирання, ми не створюємо небезпеки ні для кого, так як територія, яка очищається, повністю захищається попереджувальними знаками про проведення очисних робіт на покрівлі. Прибирання снігу з дахів передбачає не тільки прибирання снігу, але і залишків сміття і інших частинок, які скупчилися за тривалий час на даху будівлі.
Щорічно підтримуючи чистоту на покрівлях, жителі багатоповерхівок забезпечують себе безпекою під час сильних снігопадів. Якщо Ви бачите, що сніг йде вже кілька днів, а на даху утворюються завали, зателефонуйте до нас, так як тут потрібнае прибирання снігу з дахів.
Вчасно замовивши таку послугу, Ви забезпечуєте повну безпеку пересування людей біля житлового будинку. Сніг, який вчасно очищений, не може спричиняти якусь загрозу для мешканців будинку, але, коли сніг довго не чистять, він може перетворитися в бурульки, небезпеку падіння яких ми прекрасно знаємо. Потрібне прибирання снігу з дахів? Коли у Вашого мешканців Вашого будинку виникне така необхідність, не забудьте зателефонувати нам.