Вогнезахисна обробка металевих конструкцій в Києві


Вогнезахисна обробка металевих конструкцій в КиєвіДля всіх є зрозумілим які проблеми виникають у випадку загоряння легкозаймистих і добре горючих матеріалів. Досить очевидним є і проблема токсичності матеріалів при їх горінні або під дією високих температур. Наприклад, такий будівельний матеріал як пінопласт, довгий час користувався нелюбов'ю через свої горючі властивості і через токсичні виділення з нього при горінні. Або візьмемо деревину. Всі розуміють, що деревині потрібна вогнезахисна обробка. Але з металом все інакше. Метал не є займистим і він не підтримує горіння. Саме через такі якості металу вогнезахисна обробка металевих конструкцій для багатьох не є послугою, що вочевидь необхідна. Вартість цих робіт легко можуть забути додати до кошторису на будівництво. Таке упущення іноді допускають як в регіонах, так і в Києві.

Вартість вогнезахисної обробки металевих конструкцій в Києві або Вашому регіоні - це одна зі статей витрат, яка найчастіше має бути закладена в бюджет будівництва.

Що ж відбувається з металом під час пожежі? Навіщо потрібна вогнезахисна обробка металевих конструкцій? Чому Вам варто обов'язково закласти ці роботи до вартості будівництва? І чи дійсно це завжди так необхідно? Давайте з цим розберемося!

Отже, перш за все варто зрозуміти, що речовини зазвичай змінюють свої властивості в залежності від температури. Так, метал під впливом високих температур стає більш пластичним і він вже не зможе витримати необхідні навантаження. В результаті, цей елемент будівлі, який повинен був забезпечувати міцність і тримати навантаження, може призвести до обвалення будівлі.

Наступним важливим фактором, який варто враховувати - це коефіцієнт температурного розширення металу. При зростанні температури метал розширюється, що також може зруйнувати конструкцію.

Щоб отримати консультацію з питань вогнезахисної обробки металевих конструкцій в Києві і щодо вартості - звертайтеся в компанію КиївАльп.