Вогнезахист конструкцій з деревини


Вогнезахист конструкцій з деревиниДеревина є одним з найдавніших будівельних матеріалів. Простота обробки, теплоізоляційні властивості, екологічність - це лише деякі з переваг деревини та виробів з деревини в якості будівельних матеріалів.

Проте, є і негативні фактори, які варто враховувати. Деревина добре горить і це, як відомо, може призвести до дуже фатальних наслідків!

Вогнезахист конструкцій з деревини - це майже завжди обов'язкове завдання, якщо Ви використовуєте дерево або вироби з деревини в своєму будівництві.

Уникнути використання матеріалів з деревини в будівництві вдається тільки при багатоповерховому будівництві. Малоповерхове будівництво практично завжди містить конструкції з деревини, а іноді і весь будинок в цілому побудовано з дерева.

Найчастіше конструкції з деревини використовуються при облаштуванні дахів. Якщо мова йде про OSB плити, то окрім звичайних ризиків горіння варто враховувати ще й токсичність клеїв, що використовуються при виробництві OSB. Тому, вогнезахист конструкцій з деревини вкрай важливий і може виконуватись різними засобами в залежності від матеріалів які потребують захисту.

КиївАльп крім іншого спеціалізується на промисловому альпінізмі, тож наші працівники можуть виконати роботи з вогнезахисту Вашого будинку і всіх конструкцій з деревини навіть в тому випадку, якщо конструкції вже змонтовані на великій висоті.

Консультації з вогнезахисту конструкцій з деревини на Ваших об'єктах ми виконуємо безкоштовно. Вам варто подзвонити нам і дізнатись про всі можливі деталі робіт.